Small Group Training

Small Group Training is een vorm van personal training waarbij een trainer een groep van max 6 personen een training geeft. De groepsgrootte is doorgaans kleiner dan die van een traditionele groepsfitnessles, waardoor meer persoonlijke instructie en aandacht van de trainer mogelijk is.

Enkele voordelen van training in kleine groepen zijn meer verantwoordelijkheid, het is gezellig en goedkoper in vergelijking met een-op-een personal training. Lekker samen knallen!

 

Reviews

Bij JP-Workout weet je 100% zeker dat je het maximale eruit haalt. Juni is enorm gedreven en extreem motiverend. Ik heb geen training gemist! En smoesjes? Dacht het niet… Behalve het keiharde trainen weet Juni ook perfect wat ik wel en niet kan en kan met aanwijzingen van de fysio ook revaliderend sporten.

Manuel Oztopcu

Gezellige en sympathieke mensen! Daarnaast goede workouts.! Je hebt echt ’t gevoel dat je getraind hebt als je klaar bent! Ook de voedingschema’s zijn top! Die worden zelfs tot in de diepste details met voorbeelden naar je opgestuurd!

Sander Crull

De individuele lessen zijn pittig, maar erg afwisselend, geen training is hetzelfde. En je wordt goed persoonlijk begeleid, gemotiveerd en gestimuleerd in het behalen van jouw doelen.

Corine en Annet