Zakelijk

Lekker met collega’s samen sporten? Bouw een betere band op en voel je fit. JP Workout bied in verschillende vormen trainingen aan voor bedrijven en teams. Dit kan een training of bootcamp op locatie zijn, of 1 op 1 training gericht op de groei van je werknemers. 

Het proces

Stap 1: Het vastellen van de doelstellingen

Wat zijn de doelstellingen van het bedrijf of van het team? Samen bekijken we de vraag en maken we een passend aanbod dat aansluit op de doelen. 

Stap 2: Aan de slag

Op basis van het plan vindt de training plaats. Dit kan op locatie of bij ons in de sportschool. Tijdens de training zorgen we ervoor dat de deelnemers betrokken zijn. Op een leuke en intensieve manier dagen we iedereen uit om het uiterste uit zichzelf te halen. 

Stap 3: Evaluatie

Tijdens de kennismaking spreken we ook momenten af om samen te evalueren. Hoe gaat het met de voortgang? Wat kan er beter? Zijn er individuen die extra aandacht nodig hebben met bijvoorbeeld een persoonlijk traject? Dit brengen we in kaart en we passen onze samenwerking hierop aan. 

*’personal training’ tarieven vanaf €44,95 per week

Reviews

Bij JP-Workout weet je 100% zeker dat je het maximale eruit haalt. Juni is enorm gedreven en extreem motiverend. Ik heb geen training gemist! En smoesjes? Dacht het niet… Behalve het keiharde trainen weet Juni ook perfect wat ik wel en niet kan en kan met aanwijzingen van de fysio ook revaliderend sporten.

Manuel Oztopcu

Gezellige en sympathieke mensen! Daarnaast goede workouts.! Je hebt echt ’t gevoel dat je getraind hebt als je klaar bent! Ook de voedingschema’s zijn top! Die worden zelfs tot in de diepste details met voorbeelden naar je opgestuurd!

Sander Crull

De individuele lessen zijn pittig, maar erg afwisselend, geen training is hetzelfde. En je wordt goed persoonlijk begeleid, gemotiveerd en gestimuleerd in het behalen van jouw doelen.

Corine en Annet