Personal Training in Amersfoort Noord

Je weet hoe moeilijk het is om fit en gedisciplineerd te blijven in een druk leven. Druk met je carrière, je gezin of je studie. Het kost aandacht. 

Personal training zorgt ervoor dat je niet hoeft na te denken over je workout en voeding. Ik help je met het opstellen van een plan o.b.v. je doelen en motiveer je om hier gefocused op te blijven. 

Zo kan jij je focus houden op zaken die je echt belangrijk vind en toch fit en happy blijven. Gratis proefles?

Hoe werkt het?

Stap 1: Het vastellen van de doelstellingen

Tijdens een een op een afspraak bespreken we samen je wensen en doelen. Wil je bijvoorbeeld afvallen? Of juist aankomen in spiermassa? Wil je enkel trainen of moet er ook wat qua voeding gebeuren? Elk doel heeft een plan op maat nodig. Ik stel vragen om tot een duidelijk beeld te komen van je situatie en maak ik een plan wat echt bij jou past. 

Stap 2: Trainingsschema en data

Op basis van ons gesprek werk ik een schema uit. We spreken samen af hoeveel keer per je week je wilt trainen en op welke tijd. Aanvullend op onze trainingen samen krijg je ook een schema wat je zelf kan dan, als je dat wilt.

Stap 3: Samen aan de slag

Let’s go! Op de afgesproken tijd gaan we lekker samen aan de slag. Elke training begint met een goede opwarming. We werken samen je trainingsschema af en ik begeleid je qua houding, intensiteit. Het zal best zwaar worden af en toe, maar ik ben er om je te coachen en te begeleiden.

Stap 4: Evaluatie en bijsturen

Tijdens de intake spreken we meetmomenten af. Dit zijn momenten waar we samen stil staan bij het resultaat. Wat gaat er goed? Wat kan er beter? En hoe kunnen we samen bijsturen? Als het nodig is dan passen we je schema aan en sturen we op resultaat.

*’personal training’ tarieven vanaf €44,95 per week

Reviews

Bij JP-Workout weet je 100% zeker dat je het maximale eruit haalt. Juni is enorm gedreven en extreem motiverend. Ik heb geen training gemist! En smoesjes? Dacht het niet… Behalve het keiharde trainen weet Juni ook perfect wat ik wel en niet kan en kan met aanwijzingen van de fysio ook revaliderend sporten.

Manuel Oztopcu

Gezellige en sympathieke mensen! Daarnaast goede workouts! Je hebt echt ’t gevoel dat je getraind hebt als je klaar bent! Ook de voedingschema’s zijn top! Die worden zelfs tot in de diepste details met voorbeelden naar je opgestuurd!

Sander Crull

De individuele lessen zijn pittig, maar erg afwisselend, geen training is hetzelfde. En je wordt goed persoonlijk begeleid, gemotiveerd en gestimuleerd in het behalen van jouw doelen.

Corine en Annet